Aanbieders

In de kijker

Weber Style Digitale Barbecue Thermometer - 2...

Weber Style Digitale Barbecue Thermometer - 2 sensors

BBQwinqel

€ 89.99

Advertentie

Google Advies

Barbequezone


Wanneer u een bbq zoekt kunt u eens gaan kijken bij bbqzone, zij verkopen een groot aantal bbq's. Zij zijn al eerder in de media gekomen doormiddel van een radiocommercial. BBQZone garandeerd kwaliteit en service. BBQ Zone verkoopt barbiques van allerlei merken.

 

Barbecues in alle prijscategorieën

Ook accessoires en toebehoren

Op een veilige manier betalen

Boven de € 60,- geen verzendkosten

Meer info en naar het assortiment


Bezoek Deze Website

BBQ Buy

Ook BBQ Buy heeft een groot assortiment gasbarbecues, elektrische barbecues en natuurlijk houtskool barbeques. Van designer barbeques tot vrijwel merkloze barbeques, bbq buy heeft het. Ook hebben zij een aantal accessoires voor bij het bbq\'en, zoals afdekhoezen, bijtafeltjes en bbqroosters.
 
Voor 2 uur besteld op een werkdag, volgende dag in huis
 
Geen verzendkosten
 
Volledige garantie

Bezoek Deze Website

BBQ Schoonmaken

Het is van groot belang om uw barbecue goed schoon te maken na gebruik. Maar wat moet er precies schoongemaakt worden en hoe moet dat? Lees hieronder een aantal tips om uw BBQ goed schoon te krijgen.

 

Wat moet er schoon?

 

Het rooster is het belangrijkste wat er schoongemaakt moet worden. Het is namelijk wel zo fijn dat, wanneer u de volgende keer gaat bbq’en, het rooster goed schoon is. Verder dient alles van de BBQ wat in aanraking is gekomen met vlees schoongemaakt te worden.

 

Hoe maak ik een BBQ schoon?

 

Daar zijn veel tips over te vinden op het internet, maar ze zijn niet allemaal even effectief. Er zijn verschillende middelen die ervoor gemaakt zijn om barbecues schoon te maken. Let bij gebruik van schoonmaakmiddelen voor de barbecue wel op dat ze niet schadelijk zijn voor de anti-aanbaklaag op uw rooster. Er zit namelijk een anti-aanbaklaag op die aangetast kan worden door bepaalde chemische stoffen. Er is aangeraden geen bijtende stoffen te gebruiken zoals JIF schoonmaakmiddel. Ook schuurpapier en staalborstels zijn niet goed voor de anti-aanbaklaag van uw rooster. Ga in plaats daarvan voor een goede ontvetter voor uw bbq.

 

Voorkom aanbranden op de BBQ

 

Voorkomen is beter dan genezen! Aangebrande resten op uw bbq rooster kunnen moeilijk schoon te maken zijn. Het is dan ook beter om verbranden te voorkomen. Hoe? Door tijdig het vlees te draaien, te investeren in een goed bbq rooster en door de BBQ niet te heet te maken. Als u de BBQ te heet maakt verbrand uw vlees namelijk sneller.


BBQ Voor thuis


BBQ-Voor-thuis is een fijne webwinkel met een groot aanbod barbeques die u thuis kunt gebruiken. Barbecues zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, ook BBQ voor thuis bied deze soorten aan. Hieronder verstaan we gas bbq’s, houtskool bbq en elektrische bbq’s. Ook de nodige bbqbenodigdheden en sfeerhaarden kunt u krijgen bij bbq voor thuis.

 

Boven de 50 euro gratis verzending

Voor 9 uur besteld, volgende morgen in huis

90 dagen retourgarantie


Bezoek Deze Website

BBQ Weer Nederland

Ook weten of het wel BBQ weer is op de dag dat  u wil gaan BBQ’en? Bekijk deze websites dan eens!

Barbecue Weer Nederland

http://www.hetweer.nl/gadget

http://www3.buienradar.nl/images.aspx?jaar=-3&soort=sb


Bezoek Deze Website