Aanbieders

In de kijker

Barbecook Hamburgergrill - 35 x 23 cm

Barbecook Hamburgergrill - 35 x 23 cm

BBQ-voor-thuis

€ 9.95

Advertentie

Google Advies

BBQWinkel

Zoekt u een gasbarbeque, houtskoolbarbeque of elektrische barbecue? Of zoekt u alleen maar een specifieke bbq benodigdheid? Dan kunt u eens bij bbqwinkel kijken. Bbqwinkel heeft een assortiment bestaande uit verschillende barbeques, waaronder gasbarbeques en elektrische barbeques.

 

Verschillende betaalmogelijkheden

Frisse, toegankelijke website

Goede service


Bezoek Deze Website

Desserts op de barbecue

Geen feest zonder een dessert om af te sluiten. Er zijn tal van koude nagerechten die uitermate passen bij een avondje barbecuen, echter kan je op de barbecue ook warme nagerechten maken.
 
Bij volgende tips, gebruik je best even wat zilverfolio of dergelijke.
 
-Warm een halve perzik met een geut port even op
-Laat een schijf ananas met wat cointreau en een beetje kristalsuiker karameliseren in de geslote folie
-Bestrooi ronde appelschijven met bruine suiker, besprenkel ze met wat calvados, sluit de folie en laat de suiker smelten.
 
De nagerechten haal je na 5 tot 10 minuten van de barbecueen, u kunt er na het dessert compleet maken door er een bolletje ijs bij te serveren.

Drankenkeuze bij een BBQ

Een lekkere drank uitkiezen bij een gezellig bbq kan lastig zijn. U moet bij het kiezen van dranken letten op wat voor producten u allemaal gaat eten. De vuistregel is rode wijn bij vlees en witte wijn bij vis. Bij sommig gevogelte kan echter beide soorten wijn. De keuze is dus echt aan u. Als u niet wilt kiezen uit wijn, kunt u ook voor frisse frisdranken gaan of iets met gist, zoals bier. Deze dranken doen het altijd goed voor bij de BBQ.

Neckermann

Neckerman heeft een groot assortiment bbq’s en toebehoren. Neckermann is bekend van radio en TV en lijkt op Wehkamp. U krijgt minstens één jaar garantie en de producten worden snel geleverd. Neckermann verkoopt barbicues in allerlei soorten en maten.

Zeer groot assortiment en scherpe prijzen

Lage verzendkosten binnen Nederland

Directe en goede service

Betalen via Ideal, Creditcard en Acceptgiro

Meer info en naar het assortiment

 


Bezoek Deze Website

Opbergen van een BBQ

In de winter moet de BBQ natuurlijk opgeborgen worden. Als u in de winter de BBQ buiten laat staan zal deze roesten door de regen en dan zal de barbecue onbruikbaar worden in de zomer. Dit kunt u voorkomen door allereerst de BBQ goed af te dekken doormiddel van een bbqzeil of gewoon een plastic vuilniszak. Door uw BBQ op te bergen staat hij bovendien in de winter ook niet in de weg.

 

Maak de BBQ eerst schoon voor het opbergen!

 

Maak, voordat u de barbecue wegzet en/of afdekt, de bbq eerst goed schoon. Dit voorkomt niet alleen dat u op een later tijdstip met een vieze bbq zit opgescheept, maar een schone bbq roest ook minder  snel.