Aanbieders

In de kijker

Patton schoonmaakborstel

Patton schoonmaakborstel

barbecuesexpress

€ 17.95

Advertentie

Google Advies

Over de tips pagina van BBQ24

Wanneer het BBQ seizoen aanbreekt trekt spontaan half Nederland de BBQ weer uit de schuur. Het is namelijk zo lekker gezellig om in de tuin te zitten met vrienden of familie en eens lekker te barbicueën. Lekker eten en een glaasje wijn erbij en het feest is compleet. Barbequeën is een leuke gelegenheid om eens een gezellige middag of avond door te brengen met mensen die u graag mag.

Op de website van BBQ24 hebben wij onder de rubriek tips een aantal handige websites voor u opgesomd. Stuk voor stuk verkopen zij, net als ons, kwalitatieve barbeques en barbicuebenodigdheden. Er is keuze uit houtskoolbarbeques, gas barbeques, elektrische barbeques, rookovens en buitenkeukens. Tevens kunnen er accessoires gekocht worden zoals kookplaten, tangen, roosters en nog veel meer.


Bezoek Deze Website

Tips voor het kiezen van een goede BBQ


 

Bij keuze van een barbicue zijn er tal van aspecten waar u zeker rekening met moet houden. U moet sowieso weten wat u wilt en rekening houden met uw budget. Op het internet zijn er tal van websites die een heel assortiment aan barbecues aanbieden. Deze maken uw hoofd zot met zoveel modellen en prijzen hier en prijzen daar. Echter als je een deftige barbecue wil, die jaren meegaat, moet je net iets meer betalen maar toch net niet te veel. Wij kunnen u hierbij helpen.

 

Om te bepalen wat voor barbecue u precies zoekt kunt u nagaan of u op zoek bent naar een bepaald type BBQ. Er zijn namelijk drie type barbeques. Er zijn gas barbeques, elektrische barbeques en de traditionele houtskoolbarbeque. Weet u niet precies wat deze types inhouden? Geen zorgen, lees de uitleg hieronder.

 

Gas barbecues

 

Barbecuen op gas is in principe het simpelste wat je kan doen. De meeste van de barbecues hebben een aan en uit schakelaar, echter het minpuntje is dan wel , dat u niet de rook krijgt van de houtskool. Je proeft duidelijk het verschil en bij vele mensen is dit wel een afhaakpunt. Vlees van een houtskoolbarbeque smaakt namelijk heel anders dan op een gas BBQ. Bij onze barbecueshop zijn wij van alle markten thuis en verkopen we alle drie soorten BBQ’s. Wanneer een gas barbeque niets voor u is, kunt u bij ons altijd nog een elektrische BBQ of houtskool BBQ vinden. U kunt bij ons natuurlijk ook een gasfles kopen voor uw gas barbecue of andere BBQ benodigdheden.  

 

Elektrische barbecues

 

Dit is wederom hetzelfde principe als de gasbarbecue. U heeft niet de echte smaak van het barbecuen. Echter is het wel de simpelste vorm en heeft u ook nooit veel werk met alles proper te maken en dit zo te houden. Over het algemeen zijn deze barbecues wel de duurste. De elektrische BBQ’s zijn, zoals de naam al zegt, BBQ’s die runnen op elektriciteit. Simpel en lekker dus! Ook bij de barbequeshop van Barbeque24 kunt u elektrische BBQ’s vinden.

 

Houtskool barbecues

 

Dit zijn de traditionele barbecues die men tijdens de zomermaanden van ver kan ruiken. De geur brengt je sowieso al in feeststemming. Op de website Barbeque24.be kunt u een groot assortiment houtskool barbeques vinden, dus er is voor ieder wat wils. Ook houtskool barbeques verkopen wij in onze barbequeshop. Of u nu een camping barbecue, een Weber barbecue, een Cadac BBQ of BBQ roosters zoekt, u kunt het allemaal vinden in onze barbequeshop.

 

Tuinhaarden of sfeerhaarden

 

Tuinhaarden kunnen echte sfeermakers in uw tuin zijn. Met een bbqrooster maakt u uw sfeerhaard in een handomdraai tot een mooie bbq. Zo zit u ook niet met een lelijke, roestige bbq opgescheept. Een tuinhaard is dus ideaal voor wanneer u voor stijl en gemak gaat!


Tips voor vleesgebruik BBQ


Hieronder kunt u een aantal BBQ tips vinden voor het gebruik van vlees op de barbecue. Deze hebben we speciaal voor u opgezocht.

Wanneer u vlees wil gebruiken op de BBQ, bestrijk dan het vlees met olie en niet het rooster van de BBQ. Als u het rooster bestrijkt zal het vlees alleen maar gaan plakken. Bovendien, als u het vlees bestrijkt met olie zal het vlees lekkerder smaken doordat het malser en sappiger wordt.

Gebruik geen kruiden op uw vlees. Het is misschien een ongebruikelijke tip, maar wel een hele handige. Kruiden branden namelijk snel aan. Dit is moeilijk te verwijderen van het BBQrooster en smaakt ook nog eens aangebrand. U kunt  de kruiden altijd nog naderhand toevoegen aan uw barbecuevlees.

Gebruik folie om uw vlees en vis in de bakken. Vooral als de producten al gemarineerd zijn is dit handig. Geen aangebrande smaak en het geeft minder rook mochten de sappen gaan lekken.

Barbecue word over het algemeen verkeerd geschreven. Bekende fouten zijn BBQ, bbq en barbeque.


Tuinhaarden

Tuinhaarden lijken misschien niet relevante producten op deze barbecue gerelateerde website, maar het is wel degelijk relevant. Waarom? Sommige mensen gebruiken tuinhaarden ook wel eens als bbq. Ze gebruiken dan simpelweg een rooster dat ze over de tuinhaard leggen om hun vlees en vis op te bbq’en. Vandaar dat we deze winkel even in de spotlight zetten. Hieronder een aantal specificaties:

 

A-merk tuinhaarden

Snel thuis geleverd

Groot assortiment

Alle accessoires

Thuiswinkel.org

Veilig betalen

Advies en tips

Uitgebreide kennis

Perfecte service

Persoonlijk contact


Bezoek Deze Website

Video over BBQ veiligheid

Deze video laat zien hoe u het beste een barbecue kunt aansteken. Dit klinkt misschien als een simpel klusje, maar een barbicue aansteken kan best gevaarlijk zijn wanneer u het verkeerd aan pakt. Door deze video kunt u wat meer leren over  veiligheid. De volgende tips komen onder andere aan bod:

Bij lang barbequeën moet u meer kolen gebruiken

De aanmaakblokjes moeten verdeeld worden over de kolen

Gelieve de aanmaakblokes met een lange lucifer aan te steken

Een emmer water of zand bij de hand houden in geval van ongelukken

De kolen verplaatsen met een tang en niet met de hand

Nooit een krant of föhn gebruiken om de BBQ aan te maken

Door het volgen van de tips die hierboven staan en de tips die in de video voorkomen voorkomt u kans op ongelukken. Velig BBQ’en is namelijk belangrijk en het zou leuk zijn om zo’n gezellige gelegenheid niet te verstoren met ongelukken.

http://www.youtube.com/watch?v=6GMBU_EqS0A&feature=player_embedded


Bezoek Deze Website